Nerkowca Crusted Key Lime Pie z bitą śmietaną Fruit Coulis
Nerkowca Crusted Key Lime Pie z bitą śmietaną Fruit Coulis jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1075 kalorii, 21g białka, oraz 70 g tłuszczu każdy. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone okruchy krakersów graham, orzechy nerkowca, skondensowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, Miodowo-Limonkowa sałatka owocowa z wanilią bita śmietana, oraz Nerkowca, chilli i limonka-crusted fish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Posmaruj 9-calową patelnię i odstaw na bok. W małej misce, wymieszać orzechy nerkowca, okruchy krakersów graham, 1/2 szklanki cukru, i roztopione masło(można wybrać do przetwarzania orzechy nerkowca i krakersy graham w robocie kuchennym, aby drobno je zmielić). Naciśnij mieszankę okruchów na dole i bokach lub patelni do ciasta.
W średniej misce wymieszać słodzone mleko skondensowane i żółtka do uzyskania gładkości, mieszając ręcznie lub za pomocą miksera elektrycznego. Powoli dodaj kluczowy sok z limonki i wymieszaj, aby włączyć.
Wlać do unbaked crust i piec przez 50 minut lub do środka jest ustawiony. Schłodzić ciasto do temperatury pokojowej; następnie przechowywać w lodówce przez kilka godzin.
Gdy ciasto jest chłodne, zrobić bitą polewę. W misce miksera elektrycznego ubij śmietanę, skórkę pomarańczową i pozostałe 2 uncje cukru, aż osiągnie konsystencję bitej śmietany.
Rozłóż równomiernie ubitą polewę na ostudzonym cieście. Ciasto można podawać natychmiast lub pozostawić do Ustawienia przed podaniem.