Nektarynowo-prażona Mieszanka migdałów
Mieszanka nektarynek i prażonych migdałów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 133 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Jeśli masz slivered migdały, nektaryna, cukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pieczone Pesto z orzecha włoskiego i karmelizowana nektarynka Pizza z pikantną balsamiczną mżawką, Nektarynka i migdałowy Chrupki, oraz Tarta Nektarynowa z kremem migdałowym.
Instrukcje
Proces nektaryny i cukier w robocie kuchennym 30 do 45 sekund.
Przełożyć do dużej miski; przykryć i schłodzić 2 godziny.
Roztopić masło na średnim ogniu na średniej patelni; dodać migdały i sól. Gotować migdały, często mieszając, 3 do 5 minut lub aż tosty i złoty.
Wlać mieszaninę orzechów przez drobny sitko z siatki drucianej, wstrząsając, aby usunąć nadmiar masła i soli. Migdały wymieszać z nektaryną, przykryć i schłodzić do momentu użycia.