Neapolitańskie Czekoladowe Chipsy Oreo Brownie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj neapolitańskich batonów czekoladowych Oreo Brownie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Mieszanka proszku do pieczenia, cukier granulowany, truskawkowe Oreos wypełnione, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki Czekoladowe Oreo Brownie, Chocolate Chip Cookie & Oreo Fudge Brownie Bar, oraz Ultimate Brownie Oreo Chocolate Chip Cookie Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 9×5 calowy metalowy bochenek z folią i spryskaj folię sprayem do gotowania.Masło utrzeć z brązowym i granulowanym cukrem. Ubić wanilią i jajkiem i ubić tylko do momentu, aż jajko zostanie wymieszane, a następnie ubić w soli i sody oczyszczonej. Ręcznie mieszaj mąkę, aż zostanie włączona. Wymieszać w czekoladzie. Około połowy ciasta wcisnąć na dno patelni tak równomiernie, jak to możliwe (resztę zamrozić). Wciśnij 8 całych Oreo bezpośrednio do ciasta, rozstaw równomiernie. Odłącz jedną stronę każdego z 8 Oreos o smaku jagodowym (lub innym smaku) i przyklej Oreo "brakującą stronę w dół" na górze innych Oreos, aby mieć 8 małych stosów.Umyć miskę do mieszania. Roztopić masło w misce do mieszania (Jeśli za pomocą miski mikrofalowej) lub po prostu roztopić masło i dodać je do miski. Wymieszaj kakao w proszku, aż będzie gładkie. Wymieszać z cukrem i wanilią.
Dodajemy jajko i lekko ubijamy (nie ubijamy) tylko mieszamy, następnie ubijamy sól i proszek do pieczenia.
Dodać mąkę i mieszać, aż zostanie włączona.
Wlać Oreos i rozłożyć ciasto, aby je przykryć.
Piec na środkowej półce w 350 przez 30 minut lub do momentu, gdy pojawią się brownies zestaw i brzegi są nadmuchane. Schłodzić na stojaku z drutu. Gdy ostygnie, schłodzić ciasteczka przez około 2 lub 3 godziny. Podnieś z patelni i pokrój na 16 kwadratów.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka Oreo można łączyć z Cream Sherry, Maderą i Prosecco. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.