Nasza Ulubiona Lasagna W Stylu Meksykańskim

Nasza Ulubiona Lasagna W Stylu Meksykańskim
Nasza ulubiona lasagne w stylu meksykańskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 361 kalorii, 19g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę przypraw taco, tortille z mąki, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nasza Ulubiona Meksykańska Lasagna, Ulubiona Meksykańska Lazania, oraz Lasagna W Stylu Meksykańskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić. Wymieszać salsę i mieszankę przypraw; dusić na małym ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Rozprowadź 1/2 filiżanki na dnie 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia rozpylonego sprayem do gotowania; przykryj 2 tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Top z warstwami 1/2 szklanki mieszanki mięsa, pół fasoli, 1/2 szklanki sera i 2 tortille. Powtórz warstwy. Wierzch z pozostałą mieszaniną mięsa i sera; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Piec 30 min.; odkryć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
6
Odstawić 5 min. przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn