Napoleony Czekoladowo-Malinowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Napoleonów czekoladowo-malinowych. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 504 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, półsłodką czekoladę Piekarską, likier o smaku malinowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Napoleon Czekoladowo-Malinowy, Czekolada i krem ze świeżych malin Napoleons, oraz Napoleony Cytrynowo-Malinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Rozłóż arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni; pokrój wzdłuż linii zagięcia na 3 prostokąty.
Wytnij każdy prostokąt w poprzek na 4 mniejsze prostokąty; umieść na blasze do pieczenia.
Piec 15 min. albo aż do złotego brązu.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Tymczasem stopić 6 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odstawić. Ubij śmietanę do ubijania w średniej misce z mikserem na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.
Ubić roztopioną czekoladę, serek, cukier puder i likier w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Podziel każdy prostokąt ciasta na pół.
Rozłóż każdą dolną połowę 3 łyżkami. mieszanka czekoladowa. Przykryć malinami i blatami z ciasta. Roztopić pozostałą czekoladę; skropić ciastami.