Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls

Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls
Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis od Serious Eats ma fanów 20. Jeśli masz szalotki, sól, olej z orzeszków ziemnych i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Święto ryb rzecznych Naomi Duguid, Naomi Duguid ' s Golden Egg Curry, oraz Makaron z sosem kokosowym Naomi Duguid dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz ryby, szalotki, czosnek, imbir i sól w maszynce i proces do gładkiej, nawet pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Umieść lekko naoliwioną dużą płytę na powierzchni roboczej. W przypadku ciast rybnych: Zbierz niewielką 1 łyżkę pasty rybnej na raz, uformuj ją w gładką kulkę między dłońmi, spłaszcz ją na dysk o średnicy około 11/2 cali i ustaw na talerzu. Powinieneś mieć od 15 do 18 pasztecików. W przypadku kulek rybnych: Zbierz dużą 1 łyżeczkę pasty, zwiń ją lekko między wilgotnymi dłońmi, aby uformować kulkę, i ustaw na talerzu; powtórz z pozostałą pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1
Podgrzej dużą patelnię ciężką na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wlać około 1/4 cala oleju arachidowego. Gdy olej jest gorący, wsuń paszteciki jeden po drugim. Gotuj partiami; przestań je dodawać, gdy patelnia się zatłoczy. Gotuj, aż spód będzie złoty, 3 do 4 minut, za pomocą szpatułki, aby zapobiec przywieraniu ciasta do patelni. Odwróć je i gotuj na złoty kolor na spodzie. Przytrzymaj pająka lub sito gotowe w drugiej ręce, gdy używasz szpatułki, aby podnieść każdy dysk,i umieść go w sito lub pająk, pozwalając nadmiar oleju spuścić, a następnie przenieść do płyty, aby ostygnąć i ujędrnić. Powtórz z pozostałymi ciastami rybnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Aby ugotować kulki rybne: Upuść kulki do garnka z wrzącym bulionem lub wodą. Po ugotowaniu, w ciągu 2 do 3 minut, mogą być używane do potraw z makaronem lub zamrożone do późniejszego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn