Naleśniki ze szpinakiem, boczkiem i nadzieniem grzybowym
Naleśniki ze szpinakiem, bekonem i nadzieniem grzybowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, grzyby, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 425 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Socca (mąka z ciecierzycy) naleśniki z kremowym nadzieniem grzybowym, Naleśniki z dzikiego ryżu Scallion z nadzieniem grzybowym i sosem z czerwonej papryki, oraz Naleśniki Z Pieczarkami I Szpinakiem.
Instrukcje
Przygotuj podstawowy przepis na naleśniki zgodnie ze wskazówkami receptury. Oddzielić papierem woskowym i ogrzać, aż będzie gotowy do podania.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić. Rezerwa około 1 łyżka kapieli, dodać 1 łyżka masła, i podsmażyć grzyby.
W osobnym rondlu roztopić 3 łyżki masła na średnim ogniu.
Ubić w 1/4 szklanki mąki, stale mieszając, aż do uzyskania gładkiej pasty. Stopniowo mieszaj w 1 szklance mleka, ciągle mieszając, aż utworzy się gładki gęsty sos.
Dodać boczek, pieczarki, szpinak, natkę pietruszki, parmezan, sól i pieprz.
Niech gotować, aż nieco grube, o 10 protokół.
W rondlu doprowadzić bulion do wrzenia. W małej misce ubijamy jajka i sok z cytryny. Jajka i bulion hartować razem stale ubijając, aby gotować, ale nie mieszać jaj. (Gotowanie jaj do 170 Stopni F). Ponownie sól i pieprz do smaku.
Każdą krepę wypełnić szpinakiem i nadzieniem mięsnym, zwinąć i zalać ciepłym sosem jajecznym.