Naleśniki Z Pasternakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników z pasternakiem. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Mieszanka oleju canolan, szczypiorek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Naleśniki Z Pasternakiem, Pasternakowe Placki Ziemniaczane, oraz Naleśniki z pasternakiem Rachael Ray.
Instrukcje
Pasternak umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą; dodać sól. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 15-20 minut lub do miękkości.
Odcedzić i umieścić pasternak w dużej misce; zacieru. Wymieszać z cebulą, mąką, jajkiem i szczypiorkiem.
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Upuść ciasto o 1/4 cupfuls do oleju. Smażyć partiami na złoty kolor z obu stron, używając pozostałego oleju w razie potrzeby.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.