Naleśniki z mleka kokosowego z syropem Klonowo-limonkowym
Naleśniki z mleka kokosowego z syropem Klonowo-limonkowym to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 202 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sodę oczyszczoną, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Bananowe Naleśniki Pełnoziarniste Z Cukrowym Syropem Z Mleka Kokosowego, Wegańskie Niemieckie naleśniki czekoladowe z kokosowym syropem klonowym Pecan, oraz Puszyste naleśniki z mąki kokosowej z syropem klonowym z dzikiej jagody dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93°. w dużej misce połączyć mąkę, kiełki pszenicy, cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól. W małej misce ubij razem jajka, mleko kokosowe, maślankę, olej i wanilię.
Wlać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki i mieszać, aż tylko zwilżony.
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu; lekko posmaruj olejem. Gdy kropla wody skwierczy na powierzchni, wlać ciasto o 1/3 cupfuls na patelni. Gotować, aż pęcherzyki tworzą się na powierzchni i krawędzie wydają się suche, o 3 protokół. Flip i gotować o 1 minutę dłużej.
Umieść talerz w piekarniku, aby naleśniki były ciepłe. Powtórz z pozostałym ciasto.
Połączyć syrop i masło w małym rondlu na małym ogniu. Rozgrzać, aż masło się rozpuści. Wymieszać z sokiem z limonki.
Naleśniki podawać z ciepłym syropem na boku.