Naleśniki z makaronem chińskim ze szparagami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj Chińskich naleśników z makaronem ze szparagami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 528 kalorii, 21g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, sól i pieprz, makaron pszenny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chińska Zupa Z Makaronem Jajecznym, Chińskie Batoniki Z Makaronem, oraz Chińska Zupa Z Kurczakiem I Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z wodą gotować makaron aż al dente.
Dobrze spuścić. Spłucz zimną wodą, aż makaron ostygnie.
Zerwać twarde końce szparagów i wyciąć resztę włóczni na 2-calowe długości. Na dużej patelni, podgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Dodaj czosnek i imbir, saute przez 1 minutę, upewnij się, że nie brązowy czosnek.
Dodać szparagi i 1/2 szklanki wody. Dusić przez 2 minuty.
Włożyć skrobię kukurydzianą do małej miski, wymieszać z pozostałą 1/2 szklanki wody i wina ryżowego lub sherry. Dobrze wymieszać.
Dodaj tę mieszankę, sos sojowy i sfermentowaną czarną fasolę, jeśli ich używasz, do gotujących się warzyw.
Niech sos gotować przez kilka sekund, dodać szpinak i mieszać, aż zwiędnie.
Podgrzać pozostały olej na patelni na dużym ogniu. Podziel makaron na cztery kopce i umieść kopce makaronu na gorącej patelni. Spłaszczyć kopce na patelni, tak aby więcej powierzchni brązowieje, zmniejszyć ogień do średniej wysokości i smażyć ciasta przez co najmniej 5 minut, aż rozwiną złotobrązową skórkę na spodzie. Ciasto obrócić i smażyć przez 3 minuty
Podczas gotowania ciasta z makaronem, lekko podgrzać warzywa i sos.
Dodać olej sezamowy, sól i pieprz do mieszanki warzywnej.
Placki z makaronem ułożyć na talerzach, łyżką sosu i warzyw na całym cieście i podawać.