Naleśniki Z Gorącą Czekoladą
Naleśniki z gorącą czekoladą to bezglutenowe poranny posiłek. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, bitą śmietanę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Gorący Sos Krówkowy, oraz Zupa gorąco-kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem dodatków z trzepaczką do dobrze wymieszać.
Ciepła nonstick griddle do 191°. lub 12-calowa patelnia na średnim ogniu. (Aby przetestować patelnię, posypać kilkoma kroplami wody. Jeśli bąbelki skakać, ciepło jest w sam raz.)
W razie potrzeby posmaruj olejem roślinnym lub spryskaj sprayem do gotowania przed ogrzewaniem.
Na każdy naleśnik wlać nieco mniej niż 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować 2 do 3 minut lub aż bąbelki na górze i osuszyć wokół krawędzi. Obrócić; gotować z drugiej strony do jasnego złotego koloru wokół krawędzi.
Naleśniki skropić syropem o smaku czekoladowym, na wierzch polać bitą śmietaną.
Posypać Pianki i posypać czekoladowymi cukierkami.