Naleśniki z dzikiego ryżu Scallion z nadzieniem grzybowym i sosem z czerwonej papryki

Naleśniki z dzikiego ryżu Scallion z nadzieniem grzybowym i sosem z czerwonej papryki
Need a wegetariański posiłek poranny? Scallion Wild Rice Crepes z nadzieniem grzybowym i sosem z czerwonej papryki może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 579 kalorii. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać masło, szalotki, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Socca (mąka z ciecierzycy) naleśniki z kremowym nadzieniem grzybowym, Wild mushroom & Parmesan Vol-au-vent filling, oraz Zupa z żółtej papryki z grzankami z dzikich grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
4 szklanki wody zagotować w 2-ćwiartkowym ciężkim rondlu, następnie dodać ryż i 1/2 łyżeczki soli. Zmniejsz ogień i gotuj, przykryte, na małym ogniu, aż ryż będzie miękki, a ziarna zostaną otwarte, od 1 do 1 1/4 godziny (nie wszystkie ciecze zostaną wchłonięte).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dobrze osuszyć w durszlaku i ostudzić do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Wymieszać mleko, jajka, 3 łyżki masła, mąkę, pieprz, pozostałą łyżeczkę soli i 1 szklankę ugotowanego dzikiego ryżu w blenderze, aż będzie gładka, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowany Dziki RyżGotowany Dziki Ryż
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Przenieść do dużej miski i wymieszać w szalotki i 1 1/2 szklanki gotowanego dzikiego ryżu (reszta rezerwy do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowany Dziki RyżGotowany Dziki Ryż
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Odstawić ciasto, pokryte, w temperaturze pokojowej 1 godzinę.
1
Piecz paprykę na stojakach palników gazowych na dużym ogniu, obracając szczypcami, aż skórki zostaną poczernione, 10 do 12 minut. (Lub papryka broil na patelni brojlerów o 5 cali od ciepła, obracając od czasu do czasu, o 15 protokół.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2
Przenieść do dużej miski i przykryć szczelnie folią, a następnie odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, paprykę obrać, odrzucając łodygi i nasiona, i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Czysta papryka z wodą, olejem, octem i solą w oczyszczonym blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji. Doprawić pieprzem i przelać do małego ciężkiego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Borcini moczyć we wrzącej gorącej wodzie w małej misce, aż zmiękną, o 20 protokół. Wyciągnij porcini, wyciskając płyn z powrotem do miski ,a następnie opłucz porcini (aby usunąć ziarno) i drobno posiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Płyn do namaczania wlać przez sito wyłożone zwilżonym ręcznikiem papierowym do innej małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzać olej i 1 łyżka masła w 12-do 13-calowej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, a następnie podsmażyć borowiki i grzyby cremini, podrzucając 2 drewniane szpatułki lub łyżki, aż zwiędną i wszelkie grzyby płynne wydzielają się odparowuje, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać czosnek, rozmaryn, tymianek, sól, i pozostałą łyżkę masła i podsmażyć, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Dodać płyn do namaczania porcini i gotować, aż większość płynu odparuje, a grzyby będą miękkie, 3 do 5 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1
Ułóż płytkę za pomocą 1 kwadratu papieru woskowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2
Rozgrzać patelnię crpe na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorąca, a następnie lekko posmarować roztopionym masłem. Łyżka około 3 łyżki ciasta do patelni, przechylając i obracając, aby pokryć dno. (Jeśli ciasto ustawia przed patelnia jest powlekany, zmniejszyć ciepło nieznacznie do następnego crpe.) Gotować, aż spód jest lekko rumiany, około 1 minuty, a następnie poluzować crpe za pomocą żaroodpornej plastikowej szpatułki i przewrócić palcami. Gotować crpe, aż druga strona lekko zbrązowieje, około 1 minuty i przenieść do płytki wyłożonej papierem woskowym. Górny crpe z innym kwadratem papieru woskowego. Dodać więcej crpes z pozostałym ciasto, szczotkowanie patelni lekko z masłem w razie potrzeby. (Będziesz miał dodatkowe naleśniki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Posmaruj roztopione masło na dnie dużej płytkiej patelni do pieczenia (1 cal głębokości).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Rozłóż 1/4 filiżanki nadzienia na połowę 1 crpe, a następnie złóż drugą połowę nadzienia, tworząc półksiężyc. Fold półksiężyc w trzecich, nakładających się części zewnętrznych (patrz zdjęcie, naprzeciwko), i przenieść do pieczenia. Powtórz procedurę z 11 więcej crpes, układając w 1 warstwę na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Obficie posmarować naleśniki pozostałym roztopionym masłem i piec w górnej trzeciej części piekarnika, aż Na Zewnątrz będą chrupiące, a nadzienie ogrzeje się przez około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Podczas pieczenia crpes, podgrzać sos na małym ogniu, aż gorące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
8
Na każdy z 6 talerzy nałóż 2 naleśniki i podawaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
9
Uwagi kucharzy: dziki ryż można ugotować 2 dni wcześniej i schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć.Sos z czerwonej papryki można przygotować 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć.Napełnianie można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć.Naleśniki można wykonać i napełnić 1 dzień wcześniej i schłodzić, owijając w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Posmaruj roztopionym masłem tuż przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)

Składniki

2Batoniki toffi Heathudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże pieczarki cremini, przycięte i cienko pokrojoneświeże pieczarki cremini, przycięte i cienko pokrojone431 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.suszone borowikisuszone borowiki4largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1Batoniki toffi Heathrozmaryn mielony świeżyrozmaryn mielony świeży1Batoniki toffi Heathmielony świeży tymianekmielony świeży tymianek3largesząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)5101 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.papryka czerwonapapryka czerwona1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojone szalotkicienko pokrojone szalotki6krewetki i żyłkiDekoracja: cienko pokrojone szalotkiDekoracja: cienko pokrojone szalotki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekij niesolone masło, stopione i lekko schłodzonekij niesolone masło, stopione i lekko schłodzone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewrząca-gorąca wodawrząca-gorąca woda9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)4141 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kubek dzikiego ryżukubek dzikiego ryżu
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn