Naleśniki z ajerkoniakiem z masłem klonowym Rum Drizzle

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać naleśniki Ajerkoniaku z masłem klonowym Rum Drizzle spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mieloną gałkę muszkatołową, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 146 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Naleśniki z ciasta marchewkowego z serem Klonowo-kremowym, Naleśniki z ciasta marchewkowego z serem Klonowo-śmietankowym i tostami Pekan, oraz Naleśniki Bananan i Pecan z masłem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w 2-ćwiartkowym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z pozostałym rumem z masła klonowego
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ogień; dusić 2 minuty, często mieszając.
Zdjąć z ognia. Przykryć i ogrzać.
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem trzepaczką do dobrze wymieszać.
Griddle ciepła do 191°. lub 12-calowa patelnia na średnim ogniu. (Aby przetestować patelnię, posypać kilkoma kroplami wody. Jeśli bąbelki skakać, ciepło jest w sam raz.)
W razie potrzeby posmaruj olejem roślinnym (lub spryskaj sprayem do gotowania przed ogrzewaniem).
Na każdy naleśnik wlać nieco mniej niż 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować 2 do 3 minut lub aż bąbelki na górze i osuszyć wokół krawędzi. Obrócić; gotować z drugiej strony do jasnego złotego koloru wokół krawędzi.
Podawać naleśniki z rumem z masła klonowego
Mżawka; posypać gałką muszkatołową.