Naleśniki Maślane

Naleśniki Maślane
Naleśniki maślane to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 273 kalorie, 10g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, masło, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Najbardziej puszyste naleśniki maślane z sosem maślanym, Naleśniki Maślane, oraz Najlepsze Naleśniki Maślane.

Instrukcje

1
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
2
W misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Połączyć maślankę, masło i jajko; dodać do mieszaniny mąki, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Wlać około 1/4 Puchar ciasto na naleśnik na gorącej patelni nonstick lub nonstick patelni. Gotować 2 minuty lub aż szczyty są pokryte pęcherzyków i krawędzie wyglądają gotowane. Ostrożnie obrócić naleśniki; gotować 2 minuty lub do dna są lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn