Naleśniki Kukurydziane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników kukurydzianych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 116 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, syrop klonowy, ziarna z ear of corn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Naleśniki Kukurydziane, Naleśniki Kukurydziane, oraz Naleśniki Z Cukinią I Kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondelku rozgrzać masło z mlekiem, aż masło się rozpuści.
Dodaj klon syrup.In w dużej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól. Zrobić studnię w środku, dodać 3 żółtka i mieszaninę mleka.
Trzepaczka do combine.In inna duża miska, ubijać 3 jajka bielone, aż utworzą jędrne szczyty. Złóż je do mieszanki kukurydzy jedną trzecią na raz, aż wszystko zostanie włączone.Złóż w świeżej kukurydzy, posiekane liście kolendry i chilli, jeśli używasz.
Podgrzej patelnię, dodaj trochę masła lub oleju i wlej chochlę ciasta naleśnikowego (około 50-60 ml). Gotować na małym ogniu, aż krawędzie nie będą płynne i odwrócić się na brązową drugą stronę.