Naleśniki kakaowe z kremową polewą karmelowo-bananową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc daj naleśniki kakaowe z kremową polewą karmelowo-bananową. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 557 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier granulowany, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Naleśniki bananowo-orzechowe z polewą karmelową, Kremowa Polewa Karmelowo-Bananowa, oraz Zdrowe Kakao Czekolada Chipsy Bananowe Naleśniki.
Instrukcje
1
W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem bananów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając; usunąć z ognia. Delikatnie wymieszaj banany, aż będą dobrze pokryte; utrzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banan
3
Griddle ciepła lub patelni na średnim wysokiej ciepła lub elektrycznej patelni do 191°. smar patelni z gotowania sprayu, oleju roślinnego lub skracania. W średniej misce ubić jajko trzepaczką lub ręcznym trzepaczką do uzyskania piany. Ubić w mleku i maśle, aż będzie gładka. Wymieszać pozostałe składniki naleśnikowe do wymieszania.
Do każdego naleśnika wlać skąpe 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować około 1 1/2 protokół lub aż naleśniki są dmuchane. Obrócić i gotować inne strony, aż złoty kolor będzie brązowy i osuszyć wokół krawędzi.