Naleśnik orzechowy z polewą karmelowo-jabłkową może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 394 kalorie, 8G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka mąki, pekan, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 33%. Podobne przepisy to Cheddar, boczek i naleśnik jabłkowy polewa, Jabłkowy Cider Karmel Naleśniki Popovers, oraz Pełnoziarnisty Karmelowy Naleśnik Z Piekarnika Jabłkowego.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Mąkę i kolejne 4 składniki połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ubić razem maślankę i jajka. Stopniowo mieszaj mieszaninę maślanki w mieszaninę mąki. Delikatnie wymieszać z masłem. (Nie przesadzaj; ciasto będzie grudkowate.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Masło
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Wlać ciasto do lekko nasmarowanej galaretki 15-x 10-calowy pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Posypać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
6
Piec w 350 przez 25 do 30 minut lub do złotego koloru i gotowe.