Naleśniki z cebulką i jajkiem
Naleśniki z cebulką i jajkiem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 204 kalorie, 6G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Jeśli masz ocet jabłkowy, szalotki, sos sojowy tamari i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki Scallion, Naleśniki Scallion, oraz Naleśniki Scallion dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miód wymieszać z octem, olejem sezamowym i tamari, następnie wymieszać z wodą i przełożyć do małego naczynia.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na dużym ogniu z 1 łyżką oleju. Gdy olej dymi, dodać szalotki i zapiekać je, chrupiące je na brzegach i zwęglenie zieleni, 2 minuty. Wyciągnij patelnię z ognia i dodaj mieszaninę jajek przyprawioną solą. Wrzucamy i mieszamy jajka, w razie potrzeby odstawiamy patelnię z powrotem na ciepło, a następnie wyjmujemy jajka na talerz. Wytrzyj patelnię do czysta i dodaj mżawkę oleju do patelni i tortilli. Tortilla w blistrze, 30 sekund, obróć ją i dodaj 1/4 szalotki i jajka na wierzchu tortilli. Składamy tortillę na ćwiartki i chrupiemy Na zewnątrz, następnie usuwamy, powtarzamy z pozostałymi składnikami, następnie podajemy z sosem do zanurzenia.