Naklejki na garnek wieprzowy to bezmleczne przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, kapustę napa, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 12%. Spróbuj Naklejki Na Garnek Wieprzowy, Naklejki Na Garnek Wieprzowy, oraz Naklejki na garnek z wieprzowiną i krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce wrzucić razem kapustę i 3/4 łyżeczki soli i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Przenieść do czystego ręcznika do naczyń lub gazę, zebrać końce razem i skręcić, aby wycisnąć jak najwięcej wody, Jak to możliwe. Wytrzyj miskę do czysta, a następnie Przywróć do niej kapustę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sernik
Ręczniki Kuchenne
Cukierki Peachie-o
3
Dodaj wieprzowinę, imbir, marchew, szalotki i czosnek i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Marchew
Czosnek
Imbir
Wieprzowina
4
W małej misce ubić sos sojowy, olej sezamowy i jajko, a następnie wymieszać z mieszanką kapusta-wieprzowina. Wymieszać z pieprzem i pozostałą 1/8 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Sezamowy
Sos Sojowy
Kapusta
Pieprz
Wieprzowina
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
5
Na suchej powierzchni wyłożyć 1 owijkę gyoza, Pozostałe owijki przykryć zwilżoną szmatką lub ręcznikiem papierowym. Łyżka 1 1/2 łyżeczki napełniania do środka, a następnie zwilżyć w połowie krawędzi mokrym palcem. Złóż wolną od wilgoci połowę owijki na zwilżoną połowę, aby utworzyć otwarty kształt półksiężyca. Aby uszczelnić, za pomocą kciuka i palca wskazującego jednej ręki, uformuj 6 małych zakładek wzdłuż niezmoistowanej krawędzi owijki, naciskając Zakładki na zwilżoną krawędź, aby zamknąć wypełnienie. Zwilżona obramowanie pozostanie gładkie i automatycznie zakrzywi się półokrągle. Stojak pierogi, szew do góry, na blasze do pieczenia i delikatnie docisnąć, aby spłaszczyć dno. Przykryć luźno zwilżoną szmatką lub ręcznikiem papierowym. Pozostałe pierogi formować w ten sam sposób.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Ręczniki Papierowe
6
W 10-calowej, pokrywanej, nieprzywierającej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, rozgrzej olej, aż będzie gorący, ale nie pali, a następnie usuń z ognia i ułóż naklejki na garnki w ciasnym okrągłym wzorze stojąc w oleju (powinny się dotykać). Gotować, odsłonięte, aż spody będą bladozłoty, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pottickers
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Garnek
7
Dodaj 1/2 szklanki wody, przechylając patelnię, aby rozprowadzić, następnie przykryć szczelnie pokrywką i gotować, aż płyn odparuje, a DNA pierogów są chrupiące i złote, 7 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj 2 łyżki więcej wody, jeśli patelnia wygląda sucho przed DNA są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Zdejmij pokrywkę i gotuj, potrząsając patelnią, aby poluzować naklejki garnka, aż para rozproszy się, 1 do 2 minut. Odwróć dużą płytę z obręczą nad patelnią. Za pomocą uchwytów do garnków, trzymaj talerz i patelnię razem i odwróć patelnię.