Najprostsze Ciasto Czekoladowe
Najprostszym ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, mleko, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 16%. Podobne przepisy to Najprostsze Ciasto Czekoladowe Jeszcze!, Najprostsze Ciasto Warstwowe Z Musem Czekoladowym, oraz Najprostszy Funt Ciasto Kiedykolwiek.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 9 x 13 calowy patelnia ciasto.
Umieść jedną czystą waniliową fasolkę w słoiku z 1-1 1/2 szklanki białego cukru. Potrząsać od czasu do czasu. Po kilku dniach użyj cukru i uzupełnij w razie potrzeby.)
Dodać skrócenie i dobrze wymieszać.
Wymieszać mąkę, kakao w proszku i sok pomarańczowy i wymieszać do uzyskania jednorodności.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec ciasto w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez około 40 minut.
Wyjąć ciasto z piekarnika i natychmiast rozprowadzić polewę kawową na wierzchu.
Aby zrobić glazurę: pięć minut przed przygotowaniem ciasta, wymieszaj cukier cukierniczy, proszek Nescafe i mleko. Użyj natychmiast, aby rozprowadzić na gorącym cieście.