Najlepszy stek z Salisbury

Najlepszy stek z Salisbury
Przepis na najlepszy stek Salisbury można przygotować w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 738 kalorii, 37 g białka i 53 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 osobom i kosztuje 2,24 USD za porcję. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Walentynki. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, mielonej wołowiny, soli i cebuli. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 52%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Stek Salisbury, Stek Salisbury i Stek Salisbury.

Instrukcje

1
W średniej misce połącz jajko, bułkę tartą, cebulę, sól, pieprz i szałwię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mieszanki Budyniu Cytrynowego Do Gotowania I PodawaniaOpakowanie Mieszanki Budyniu Cytrynowego Do Gotowania I Podawania
Scotch Bonnet Chili, Posiekane Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch BonnetScotch Bonnet Chili, Posiekane Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch Bonnet
1 Funtowy Makaron Z Muszlami Baby, Ugotowany Al Dente1 Funtowy Makaron Z Muszlami Baby, Ugotowany Al Dente
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
1 8-uncjowa Kulka świeżego Ciasta Na Pizzę, Przekrojona Na Pół, Temperatura Pokojowa1 8-uncjowa Kulka świeżego Ciasta Na Pizzę, Przekrojona Na Pół, Temperatura Pokojowa
Mieszanka Dipów Na Ranczo FiestaMieszanka Dipów Na Ranczo Fiesta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Cienkie Plasterki Prosciutto W Julienne4 Cienkie Plasterki Prosciutto W Julienne
2
Dodaj wołowinę i dobrze wymieszaj. Uformuj dwa kotleciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Na średniej patelni smaż placki przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, aż się zrumienią; odpływ.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(9-calowy) Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu, Częściowo Upieczony I Schłodzony(9-calowy) Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu, Częściowo Upieczony I Schłodzony
4
Wyjmij na talerz i trzymaj w cieple.
5
Na tej samej patelni smaż grzyby na maśle przez 2 minuty. Wymieszaj mąkę; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zupą Z Pieczonego Czosnku, NierozcieńczonaZ Zupą Z Pieczonego Czosnku, Nierozcieńczona
Masło, PosiekaneMasło, Posiekane
1/3 Szklanki Przecierów Pomidorowych Z Puszki1/3 Szklanki Przecierów Pomidorowych Z Puszki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(9-calowy) Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu, Częściowo Upieczony I Schłodzony(9-calowy) Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu, Częściowo Upieczony I Schłodzony
6
Dodaj wodę i bulion; gotować i mieszać, aż masa będzie gładka i zgęstniała. W razie potrzeby dopraw sosem brązującym. Włóż kotleciki do sosu i gotuj bez przykrycia na małym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BrowningSOS Browning
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
SOSSOS
Paski Pimiento OpcjonalniePaski Pimiento Opcjonalnie
7
Podawać z puree ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Zielone Cebule, Drobno Pokrojone4 Zielone Cebule, Drobno Pokrojone
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn