Najlepszy Sos Barbecue

Najlepszy Sos Barbecue
Najlepszy sos Barbecue to bezglutenowe i wegańskie SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka płynnego dymu, sos chili, ketchup i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Kenny Rogers Barbecue Sauce-chociaż mogą już nie być w pobliżu, możesz zrobić sos barbeque tak jak ich, oraz SOS Tonkatsu (Japoński sos Barbecue).

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart podgrzać wszystkie składniki do wrzenia; zmniejszyć ogień.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dusić odkryte 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
3
Podajemy ciepły sos z grillowanym kurczakiem, wieprzowiną lub wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak Z GrillaKurczak Z Grilla
SOSSOS
WołowinaWołowina
WieprzowinaWieprzowina

Wyposażenie

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill w menu? Spróbuj sparować z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Carnivor Zinfandel z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel jest soczysty, odważny, duży i aromatyczny, z nutami przypraw o gładkim dotyku dla pełnego podniebienia. Intensywne ciemne smaki owoców jeżyny, śliwki i boysenberry są dopasowane do nut mokki, ciemnej czekolady, czarnego pieprzu i przypraw do pieczenia. Smaki wanilii i prażonych migdałów utrzymują się z długim, gładkim wykończeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn