Najlepszy sernik na Ziemi

Najlepszy sernik na Ziemi
Najlepszy sernik na Ziemi to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz serek, śmietana, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ziemne Risotto, Ziemia i morze z " Coi " (Cz. 2), oraz Najlepsze Chili na Ziemi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C.) owiń zewnętrzne dno 10-calowej patelni sprężynowej folią, aby zapobiec przedostawaniu się wody podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Karmelki I Tootsie Roll MidgeesKarmelki I Tootsie Roll Midgees
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Ser ricotta, serek śmietankowy i cukier ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
Serek śmietankowySerek śmietankowy
KremKrem
CukierCukier
3
Wymieszać jajka po kolei.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodaj mąkę jedną łyżkę na raz, dobrze mieszając. Wymieszać z kwaśną śmietaną i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Wlać mieszaninę do 10-calowej patelni sprężynowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
6
Sernik umieścić na dużej prostokątnej patelni wypełnionej 2 cale gorącej wody. Ostrożnie włożyć do nagrzanego piekarnika bez rozlewania wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Piec przez 90 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Po 90 minutach wyłącz piekarnik, ale pozostaw ciasto w piekarniku na kolejne 60 minut (nie otwieraj drzwi).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Schłodzić na blacie przez 60 minut, a następnie schłodzić.
10
Podawać po dokładnym wystygnięciu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn