Najlepszy Poncz Z Ajerkoniakiem
Ostatecznym ponczem Ajerkoniaku jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 631 kalorii, 14g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Jest idealny do Boże Narodzenie. Sprawdza się jako dość drogi napój. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, pęknięty lód, żółtka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Najlepszy Poncz Z Ajerkoniakiem, Poncz Z Ajerkoniakiem, oraz Ultimate Rum Punch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żółtka umieścić w misce miksera stojącego wyposażonego w nasadkę do ubijania. Beat na średniej prędkości, aż gruby i cytrynowy kolor, o 4 protokół.Zmniejsz prędkość do średnio niskiej, powoli dodaj cukier i ubijaj, aż mieszanina będzie gęsta i kremowa, około 5 minut. Powoli wlać bourbon i beat aż włączone. Powoli wlać mleko, śmietanę i wanilię i kontynuować bicie aż do włączenia, o 3 protokół. (Obniżyć prędkość w razie potrzeby, aby utrzymać ciecz przed rozpryskiwaniem.)
Przenieść mieszaninę do 4-kwartalnego pojemnika do serwowania i odstawić.Oczyścić i osuszyć miskę miksera i nasadkę trzepaczki.
Białka umieścić w czystej, suchej misce i ubijać na średniej prędkości czystym mocowaniem trzepaczki, aż średnio sztywne szczyty utworzą się, około 2 minut. Białka wymieszać z mieszaniną żółtka, aż zostaną całkowicie włączone, a ajerkoniak będzie bladożółty i frothy.To podawać, napełniać kubki lodem, kadzi poncz na lodzie, i udekorować szczyptą gałki muszkatołowej.