Najlepszy mostek wołowy żydowskiej babci

Najlepszy mostek wołowy żydowskiej babci
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Najlepszy mostek wołowy żydowskiej babci może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 379g białka, 148 g tłuszczu, oraz w sumie 3030 kalorii. Na 22,81 zł / porcja, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, czosnek, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 228 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Jest idealny do Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Żydowska kanapka z mostkiem z wędzonym Mozzarellanem i czerwoną kapustą Slaw, Jesienny mostek z cydrem i piżmową z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, oraz Mostek nie-twojej-babci dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej głębokiej patelni lub garnku na średnim ogniu. Przyprawić mostek obficie czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Umieść na patelni i gotuj, aż powierzchnia będzie miała bogaty brązowy kolor, nie spalony, ale ciemny. Unieść pieczeń i rozsypać cebulę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Na cebulę ułożyć niegotowaną stronę pieczeni. Powtórz proces brązowienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj czosnek do patelni i napełnij wystarczającą ilością wody, aby prawie pokryć pieczeń. Przynieś na wolnym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj pokrywką lub szczelną folią aluminiową. Gotować na wolnym ogniu przez 4 godziny, obracając pieczeń raz w połowie. Pieczeń powinna być widelcowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Wyjmij mostek na talerz do serwowania. Doprowadzić bulion na patelni na wolnym ogniu, skrobanie dno poluzować wszelkie rumiane kawałki. Gotować do zredukowania do cienkiego sosu. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn