Najlepszy mostek wołowy żydowskiej babci
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Najlepszy mostek wołowy żydowskiej babci może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 379g białka, 148 g tłuszczu, oraz w sumie 3030 kalorii. Na 22,81 zł / porcja, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, czosnek, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 228 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Jest idealny do Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Żydowska kanapka z mostkiem z wędzonym Mozzarellanem i czerwoną kapustą Slaw, Jesienny mostek z cydrem i piżmową z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, oraz Mostek nie-twojej-babci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej głębokiej patelni lub garnku na średnim ogniu. Przyprawić mostek obficie czarnym pieprzem.
Umieść na patelni i gotuj, aż powierzchnia będzie miała bogaty brązowy kolor, nie spalony, ale ciemny. Unieść pieczeń i rozsypać cebulę na patelni.
Na cebulę ułożyć niegotowaną stronę pieczeni. Powtórz proces brązowienia.
Dodaj czosnek do patelni i napełnij wystarczającą ilością wody, aby prawie pokryć pieczeń. Przynieś na wolnym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj pokrywką lub szczelną folią aluminiową. Gotować na wolnym ogniu przez 4 godziny, obracając pieczeń raz w połowie. Pieczeń powinna być widelcowa.
Wyjmij mostek na talerz do serwowania. Doprowadzić bulion na patelni na wolnym ogniu, skrobanie dno poluzować wszelkie rumiane kawałki. Gotować do zredukowania do cienkiego sosu. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.