Najlepszy Indyk Świata
Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Najlepszy na świecie Indyk może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 54. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz indyka, czosnek w proszku, szampan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Włoskie Klopsiki Z Indyka W Stylu Starego Świata, Najlepsza Lasagna na świecie, oraz New World Chili.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Spłucz indyka i osusz. Delikatnie rozluźnij skórę piersi indyka i włóż kawałki masła między skórę a pierś.
Jabłka umieścić w jamie indyka.
Posypać czosnkiem w proszku, solą i pieprzem.
Umieścić indyka w torbie do pieczenia i wlać szampana do wnętrza i na zewnątrz ptaka. Zamknij worek i umieść indyka na patelni do pieczenia.
Piecz indyka 3 do 3 1/2 godziny w nagrzanym piekarniku lub do temperatury wewnętrznej 180 stopni F (85 stopni C), gdy mierzysz w mięsistej części uda.
Wyjąć indyka z worka i odstawić na co najmniej 20 minut przed wyrzeźbieniem.