Najlepszy Gulasz Wołowy

Najlepszy Gulasz Wołowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać ostateczny gulasz wołowy spróbować. Na 5,31 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 683 kalorie, 54g białka, oraz 24g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, liście laurowe, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepszy Gulasz Wołowy, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Wątróbka wołowa z figą, boczkiem i karmelizowaną cebulą kompot [lub Najlepsza wątróbka wołowa ] dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić marynatę, umieść wołowinę w dużym szklanym lub plastikowym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Dodaj 8 gałązek tymianku, marchew, czosnek, czerwoną cebulę, skórkę pomarańczową, goździki, ziarna pieprzu, liście laurowe i wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dobrze wymieszać do pokrycia, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 godziny.
4
Wołowinę wyjąć z marynaty i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Rozgrzać olej i masło, a pozostałe 4 gałązki tymianku w rondlu o grubym dnie na dużym ogniu. Gdy olej zacznie palić, Usuń tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Dodać wołowinę i brązowy równomiernie ze wszystkich stron. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Przecedzić marynatę do wołowiny i wymieszać drewnianą łyżką, skrobając aromatyczne kawałki na dnie garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodaj bouquet garni i bulion wołowy. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, odkryte, aż ciecz zacznie gęstnieć, o 15 do 20 protokół. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
8
Po około 2 godzinach dodaj marchewkę, groszek ogrodowy i grzyby, wraz ze szczyptą cukru, aby zrównoważyć kwas z czerwonego wina. Podgrzać lekko i gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, przez 30 minut więcej, aż warzywa i mięso będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
9
Dekoruj posiekaną natką pietruszki i szczypiorkiem. Na grzanki wycisnąć trochę prażonego czosnku, skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i podawać z gulaszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
GrzankiGrzanki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
10
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Umieścić czosnek na arkuszu folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
12
Skropić oliwą, doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
13
Dodaj gałązkę tymianku i złóż folię wokół czosnku. Gotować przez 30 do 40 minut lub aż czosnek będzie miękki i złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
14
Na patelni rozgrzać około 1/4 cala oliwy z oliwek. Gdy olej jest gorący, dodajemy chleb partiami i smażymy na złoty kolor z obu stron, około 1 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
15
Zdjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)

Składniki

227papryka habanerolub 6 małych dyni, podzielonych na ćwiartki (wybierz te, które są jasnozielone, ale ciężkie jak na swój rozmiar)lub 6 małych dyni, podzielonych na ćwiartki (wybierz te, które są jasnozielone, ale ciężkie jak na swój rozmiar)2słonina wieprzowasłonina wieprzowa907papryka habanerołopatka wołowa, pokrojona na 2-calowe kawałkiłopatka wołowa, pokrojona na 2-calowe kawałki5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostra papryka, jeśli to możliwe wędzonaostra papryka, jeśli to możliwe wędzona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocały czarny pieprzcały czarny pieprz6trochę posiekanej cukiniiBouquet GarniBouquet Garni62 łyżki roztopionego masła1 szklanka ciepłego puree ziemniaczanego (110–115°, przygotowanego bez mleka i masła)1 szklanka ciepłego puree ziemniaczanego (110–115°, przygotowanego bez mleka i masła)3Spód: okruszki z herbatników grahamBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)2marchew, pokroić w plasterki 1/4 calamarchew, pokroić w plasterki 1/4 cala6trochę posiekanej cukiniiSzczypiorek, drobno posiekany, jako ozdobaSzczypiorek, drobno posiekany, jako ozdoba1Goździki331butelkadobrej jakości wytrawne czerwone wino (zalecane: burgundzkie)dobrej jakości wytrawne czerwone wino (zalecane: burgundzkie)1zostawićŚwieża płaska natka pietruszki, posiekana, jako dekoracjaŚwieża płaska natka pietruszki, posiekana, jako dekoracja2głowyczosnek przecięty na pół poziomoczosnek przecięty na pół poziomo6ząbki czosnku, rozbiteząbki czosnku, rozbite591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek extra virgin, do smażenia, plus więcej do mżawkioliwa z oliwek extra virgin, do smażenia, plus więcej do mżawki2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu6trochę posiekanej cukiniiOliwa z oliwek, do smażeniaOliwa z oliwek, do smażenia1pomarańczowy, skórka pokrojona w duże paskipomarańczowy, skórka pokrojona w duże paski4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweblanszowana i obrana czerwona cebula perłowablanszowana i obrana czerwona cebula perłowa227papryka habanerogroszek ogrodowygroszek ogrodowy6trochę posiekanej cukiniiPropozycja podania: maślane puree ziemniaczane ze szczypiorkiem i ciepłe grzanki z puree czosnkowymPropozycja podania: maślane puree ziemniaczane ze szczypiorkiem i ciepłe grzanki z puree czosnkowym6trochę posiekanej cukiniiSól i pieprzSól i pieprz6trochę posiekanej cukiniiSól morska i świeżo zmielony czarny pieprzSól morska i świeżo zmielony czarny pieprz1szczyptaSzczypta cukruSzczypta cukru1sprig1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej8gałązki świeżego tymianku plus 4 gałązkigałązki świeżego tymianku plus 4 gałązki454papryka habanerogrzyby białe, pokrojone na półgrzyby białe, pokrojone na pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia52
Magazyn