Najlepszy gorący Dip z kraba może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d ' oeuvre. Oglądasz swoją figurę? Ten przepis pescatarian ma 620 kalorii, 23G białka, oraz 48g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 185 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką mięso kraba, śmietanę, kapary i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 69%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gorący Dip Z Kraba, Gorący Dip Z Kraba, oraz Gorący Dip Z Kraba.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko nasmaruj kwadratową blachę do pieczenia o wymiarach 8 x 8 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszaj mięso kraba, śmietanę, serek śmietankowy, maślankę, majonez, ser Monterey Jack, ser Cheddar, kapary, serca karczochów, czosnek, czarny pieprz i koperek. Mieszaj, aż dobrze się wymieszasz. Łyżka zanurzyć w przygotowanej formy do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wierzch będzie chrupiący, około 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Odetnij wierzch bochenka chleba. Wydrążyć bochenek i pokroić w kostkę górę i usunięte kawałki, aby można je było wykorzystać do zanurzenia. Łyżka gorącej kąpieli w pustym bochenku chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
6
Podawaj natychmiast z kawałkami chleba do zanurzenia.
Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio to moje najlepsze typy krabów. Schłodzony Krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły Krab (zwłaszcza z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche to elegancki i charakterystyczny wyraz odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców skompensowanych delikatnymi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną świeżą kwasowością i strukturą średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą tostową.