Najlepsze grzyby nadziewane owocami morza
Najlepsze grzyby nadziewane owocami morza to przepis pescatarian na 12 porcji. Za 62 centy za porcję, ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 5 g białka i 8 g tłuszczu. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 126 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako bardzo budżetowy hor d'oeuvre. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, bułki tartej, kraba śnieżnego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 47% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Najlepsze grzyby nadziewane owocami morza, kreolskie grzyby nadziewane owocami morza i chudy makaron z owocami morza ze szparagami i grzybami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Blachę do pieczenia wyłóż folią aluminiową.
W misie miksera umieść serek śmietankowy, żółtko, 1 łyżkę bułki tartej, zieloną cebulę, sok z cytryny, sos Worcestershire, proszek czosnkowy, sól i pieprz.
Mieszaj, aż masa będzie gładka i równomiernie wymieszana. Dodaj kraba śnieżnego i krewetki. Nafaszeruj grzyby tą mieszanką i wciśnij w pozostałą bułkę tartą, tak aby panierowała.
Po pokryciu ułożyć na blaszce farszem do góry.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż grzyby lekko zmiękną, od 12 do 14 minut. Ustaw piekarnik na opcję Broil i piecz grzyby przez kilka minut, aż wierzch będzie złocisty i musujący.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje najlepsze typy w przypadku Nadziewanych Grzybów. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień z przyjemnymi aromatami, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Na podniebieniu miękkie i świeże.