Najlepsze Batony Cytrynowe
Najlepsze w historii batony cytrynowe może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 185 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka soku z cytryny, jajka, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Najlepsze batony Lemon Brownie lub Lemon Brownies, Batony Cytrynowe Na Wynos, oraz Batony Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać masło, 1/4 szklanki cukru, wanilię i sól.
Dodać jedną szklankę mąki; wymieszać tylko do momentu włączenia. Naciśnij równomiernie na dnie aluminiowej folii wyłożonej 8" x8 " patelni do pieczenia.
Umieść stojak w dolnej 1/3 piekarnika.
Piec w temperaturze 350 stopni przez 25 do 30 minut, aż krawędzie będą złote, a środek lekko złoty. Podczas pieczenia skorupy wymieszaj pozostały cukier i mąkę w osobnej misce.
Ubić jajka, wymieszać ze skórką z cytryny i sokiem. Po upieczeniu skorupy zmniejsz temperaturę piekarnika do 300 stopni. Wyciągnij stojak piekarnika bez zdejmowania patelni; wlać nadzienie na gorącą skórkę.
Piec przez 20 do 25 minut dłużej, aż polewa jest nadmuchany na brzegach i nie jiggles w środku. Ustaw patelnię na stojaku z drutu; całkowicie schłodzić. Podnieś końce folii; przenieś do deski do krojenia.
Pokroić w paski długim ostrym nożem. Sztaby przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 3 dni. W czasie podawania pokruszyć cukrem pudrem.