Najlepsze Batony Cytrynowe

Najlepsze Batony Cytrynowe
Najlepsze w historii batony cytrynowe może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 185 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka soku z cytryny, jajka, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Najlepsze batony Lemon Brownie lub Lemon Brownies, Batony Cytrynowe Na Wynos, oraz Batony Cytrynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać masło, 1/4 szklanki cukru, wanilię i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
2
Dodać jedną szklankę mąki; wymieszać tylko do momentu włączenia. Naciśnij równomiernie na dnie aluminiowej folii wyłożonej 8" x8 " patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Umieść stojak w dolnej 1/3 piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
Piec w temperaturze 350 stopni przez 25 do 30 minut, aż krawędzie będą złote, a środek lekko złoty. Podczas pieczenia skorupy wymieszaj pozostały cukier i mąkę w osobnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
5
Ubić jajka, wymieszać ze skórką z cytryny i sokiem. Po upieczeniu skorupy zmniejsz temperaturę piekarnika do 300 stopni. Wyciągnij stojak piekarnika bez zdejmowania patelni; wlać nadzienie na gorącą skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
6
Piec przez 20 do 25 minut dłużej, aż polewa jest nadmuchany na brzegach i nie jiggles w środku. Ustaw patelnię na stojaku z drutu; całkowicie schłodzić. Podnieś końce folii; przenieś do deski do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
7
Pokroić w paski długim ostrym nożem. Sztaby przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 3 dni. W czasie podawania pokruszyć cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn