Najlepsza Zielona Fasola W Historii
Najlepsza zielona fasola w historii to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 83 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako dodatek. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól koszerną, bulion z kurczaka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj zielona fasola ze sfermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna zielona fasola, Smażona fasolka szparagowa-najzdrowszy sposób jedzenia fasolki szparagowej, oraz Francuska Fasolka Szparagowa / Fasolka Szparagowa, Sałatka Z Pomidorów I Bazylii dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Zatrzaśnij końce łodyg zielonej fasoli lub odetnij je nożem w dużą wiązkę, jeśli wolisz.
Rozpuść tłuszcz bekonowy na patelni na średnim ogniu.
Dodaj czosnek i cebulę i gotuj przez minutę. Następnie dodaj zieloną fasolkę i gotuj, aż fasola zmieni kolor na jasnozielony, około minuty.
Dodaj bulion z kurczaka, posiekaną czerwoną paprykę, sól i pieprz do smaku. Zmniejsz ogień i przykryj patelnię pokrywką, pozostawiając pokrywkę pękniętą, aby umożliwić ucieczkę pary. Gotuj, aż płyn wyparuje, a fasola będzie dość miękka, ale nadal nieco chrupiąca, 20 do 30 minut. Możesz dodać więcej bulionu z kurczaka podczas gotowania, ale nie bój się, aby wszystko się ugotowało, aby cebula i papryka zaczęły się karmelizować.