Najlepsza Zielona Fasola W Historii

Najlepsza Zielona Fasola W Historii
Najlepsza zielona fasola w historii to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 83 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako dodatek. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól koszerną, bulion z kurczaka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj zielona fasola ze sfermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna zielona fasola, Smażona fasolka szparagowa-najzdrowszy sposób jedzenia fasolki szparagowej, oraz Francuska Fasolka Szparagowa / Fasolka Szparagowa, Sałatka Z Pomidorów I Bazylii dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Zatrzaśnij końce łodyg zielonej fasoli lub odetnij je nożem w dużą wiązkę, jeśli wolisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Rozpuść tłuszcz bekonowy na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj czosnek i cebulę i gotuj przez minutę. Następnie dodaj zieloną fasolkę i gotuj, aż fasola zmieni kolor na jasnozielony, około minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
5
Dodaj bulion z kurczaka, posiekaną czerwoną paprykę, sól i pieprz do smaku. Zmniejsz ogień i przykryj patelnię pokrywką, pozostawiając pokrywkę pękniętą, aby umożliwić ucieczkę pary. Gotuj, aż płyn wyparuje, a fasola będzie dość miękka, ale nadal nieco chrupiąca, 20 do 30 minut. Możesz dodać więcej bulionu z kurczaka podczas gotowania, ale nie bój się, aby wszystko się ugotowało, aby cebula i papryka zaczęły się karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn