Najlepsza Zielona Fasola W Historii

Najlepsza Zielona Fasola W Historii
Najlepsza zielona fasola w historii to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 83 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako dodatek. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól koszerną, bulion z kurczaka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj zielona fasola ze sfermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna zielona fasola, Smażona fasolka szparagowa-najzdrowszy sposób jedzenia fasolki szparagowej, oraz Francuska Fasolka Szparagowa / Fasolka Szparagowa, Sałatka Z Pomidorów I Bazylii dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Zatrzaśnij końce łodyg zielonej fasoli lub odetnij je nożem w dużą wiązkę, jeśli wolisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Rozpuść tłuszcz bekonowy na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj czosnek i cebulę i gotuj przez minutę. Następnie dodaj zieloną fasolkę i gotuj, aż fasola zmieni kolor na jasnozielony, około minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5
Dodaj bulion z kurczaka, posiekaną czerwoną paprykę, sól i pieprz do smaku. Zmniejsz ogień i przykryj patelnię pokrywką, pozostawiając pokrywkę pękniętą, aby umożliwić ucieczkę pary. Gotuj, aż płyn wyparuje, a fasola będzie dość miękka, ale nadal nieco chrupiąca, 20 do 30 minut. Możesz dodać więcej bulionu z kurczaka podczas gotowania, ale nie bój się, aby wszystko się ugotowało, aby cebula i papryka zaczęły się karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn