Najlepsza peklowana wołowina ' N ' kapusta
Najlepiej peklowana wołowina ' N ' kapusta jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, wodę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Peklowana Wołowina Z Kapustą, Peklowana wołowina z kapustą, oraz Peklowana wołowina z kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 6-qt. Szybkowar, połączyć wodę i Zawartość opakowania przyprawy peklowanej wołowiny; dodać wołowinę. Zamknij pokrywę bezpiecznie. Obróć pokrętło regulatora do ciśnienia i wybierz wysokie ciśnienie. Gotować przez 45 minut.
Tymczasem w dużym rondlu połącz kapustę, ziemniaki i bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Dodaj marchew i cebulę. Przykryć i dusić 20-25 minut dłużej lub aż warzywa będą miękkie; odcedzić.
Zwolnij ciśnienie zgodnie z instrukcją obsługi.
Wyjąć wołowinę na półmisek. Wyrzucić płyn do gotowania.
Wołowinę podawać z kapustą, ziemniakami, marchewką i cebulą.