Najlepsza Kora Miętowa
Najlepsza Kora mięty pieprzowej może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten przepis służy 40. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz miętowe Laski cukierkowe, cukierki cukiernicze o smaku waniliowym, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 11 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Kora Mięty Pieprzowej, Kora Mięty Pieprzowej, oraz Kora Mięty Pieprzowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć galaretkę z folią aluminiową.
Umieść laski cukierków w solidnej, zamykanej plastikowej torbie, umieść torbę na złożonym ręczniku kuchennym i lekko zmiażdż laski cukierków na małe kawałki młotkiem.
W misce wymieszać czekoladowe okruchy ciastek i cukier cukierniczy, wymieszać do momentu, aż okruchy zostaną pokryte; roztopioną margarynę wymieszać z okruchami ciastek. Wciśnij równomiernie mieszaninę okruchów ciastek na dno przygotowanej galaretki.
Podgrzać cukiernicze powłoki cukiernicze w bezpiecznej dla mikrofali misce w kuchence mikrofalowej przez 50 sekund na wysokości; wymieszać. Kontynuuj podgrzewanie cukierków przez 15 sekund, mieszając za każdym razem, aż do stopienia, ogrzania i wygładzenia.
Rozłóż cukierki na skórce z okruchów ciastek i gładką górę łopatką; odstawić około 10 minut na twardą warstwę cukierków.
Posypać rozdrobnione laski cukierków równomiernie na powłoce cukierników; odstawić około 2 minut. Naciśnij kawałki trzciny cukrowej lekko do powłoki za pomocą kawałka woskowanego papieru. Zamrozić kora mięty pieprzowej, aż ustawi się, około 1 godziny.
Zdjąć z folii i rozbić korę na kawałki. Przechowywać w lodówce.