Nagrodzony przez Szefa Kuchni Gerarda sos sałatkowy Cezar

Nagrodzony przez Szefa Kuchni Gerarda sos sałatkowy Cezar
Nagrodzony przez Szefa Kuchni Gerarda sos sałatkowy Cezar wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Na 1,46 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Mieszanka pieprzu, oliwa z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka z makaronem * wielokrotnie nagradzana*, Nagradzana Pizza, oraz Nagradzane Chili Jima.

Instrukcje

1
Zmiażdżyć pietruszkę, zieloną cebulę, sól selera, oregano, bazylia, czarny pieprz, papryka i ząbki czosnku razem, aby utworzyć pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2
Połącz pastę z oliwą z oliwek, winem burgundzkim, octem winnym białym i duszonymi pomidorami w mikserze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Pomidory DuszonePomidory Duszone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wymieszać przez 5 minut. Przechowywać w lodówce. Dobrze wymieszać przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn