Nadziewane Roll - Upy

Nadziewane Roll - Upy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Nadziewane Roll - upy daty spróbować. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 101 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz Crescent Dinner rolls, ser chèvre, daktyle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, Nadziewane Roll - Upy, oraz Zamrażarka Lasagna Roll Ups dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij każdą datę wzdłuż jednej strony; Usuń dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
2
Umieść kozi ser i migdały w zamykanej plastikowej torbie do zamrażania w rozmiarze quart lub torbie dekoracyjnej wyposażonej w końcówkę z dużym końcem; uszczelnij torbę. Wyciśnij worek do mieszania migdałów z kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Wytnij mały otwór w 1 rogu plastikowej torby. Wycisnąć worek do rurki około 1 łyżeczki mieszanki sera do każdej podzielonej daty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
4
Rozgrzej piekarnik do 191°. rozwiń ciasto i oddziel na 4 prostokąty; mocno naciśnij perforacje, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Pokrój każdy na 4 krótkie paski( około 3x1 cala); zawiń każdą nadziewaną datę 1 paskiem ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
DaktyleDaktyle
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
6
Umieść 2 cale od siebie, szew w dół, na niepreparowanym dużym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Piec 10 do 15 minut lub do złotego koloru. Tymczasem, w małej misce, wymieszać składniki glazury. Natychmiast skropić szkliwo nad gorącymi rollupami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Usuń z arkusza cookie. Fajne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn