Nadziewane Roladki Do Pizzy
Nadziewane bułeczki do pizzy mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 225 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli czosnkowej, pepperoni, paluszki z serem mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Crushing na Catherine McCord z Weelicious i nadziewane Pizza Rolls, Sos do zanurzania pizzy hawajskiej do Pizza Rolls®, oraz bułki z nadziewanymi ziemniakami, jak zrobić bułki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oddziel każdą puszkę rolek na 8 trójkątów. Umieścić 2 plastry pepperoni na każdym trójkącie; umieścić 1 kawałek sera na szerokim końcu trójkąta.
Posypać włoską przyprawą.
Zwiń, zaczynając od szerokiego końca.
Roladki do pizzy umieścić w blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon