Nadziewane plantany z wieprzowiną i Chipotle olej miodowy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nadziewanych plantanów z wieprzowiną i Chipotle miodowym olejem. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 430 kalorii, 33g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szalotki, olej canolan, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Karaiby faszerowana wieprzowina z pomarańczowymi słodkimi ziemniakami i Plantanami, Żeberka Wieprzowe Chipotle Miodowe, oraz Chipotle Miód Krem Ser Nadziewane Precel Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F.
W małej misce wymieszać adobo, Sazon, i pieprz i odstawić.
Używając noża do parkowania, zrób 10 do 12 szczelin w łopatce wieprzowej. Następnie odkleić nasadkę tłuszczu, ale pozostawić przymocowaną. Podnieś fat cap i zrób szczeliny pod czapką. Ściągnąć czapkę z powrotem w dół i zdobyć górną skórę nożem. Włóż zmiażdżony czosnek do szczelin. Potrzyj wieprzowinę mieszaniną adobo, zawiń w folię aluminiową i umieść na patelni.
Przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 5 godzin.
Podnieś temperaturę piekarnika do 375 stopni F.
Zdejmij folię aluminiową i kontynuuj pieczenie przez 30 minut (lub pożądaną chrupkość na skórze).
Wyjąć łopatkę wieprzową z piekarnika i pozostawić na 20 minut na desce do krojenia. Wyciągnij około 2 funty wieprzowiny z ramienia i posiekaj na małe i średnie kawałki.
W średniej misce wymieszać posiekaną wieprzowinę i szalotki. Odstawić mieszankę wieprzowiny i szalotki.
Usuń skórkę z plantanów, ale nie odrywaj Skórki. Podziel babkę w dół pośrodku, tworząc 2 plastry, aby można było usunąć środek (zrobić Kajak), odstawić wycięty kawałek na bok. Weź 1/2 szklanki mieszanki wieprzowiny i szalotki i stuff plantains.
Umieść wycięty kawałek babki z powrotem na górze i podciągnij skórkę. Lekko natłuścić skórkę i owinąć folią aluminiową. Powtórz z pozostałymi plantanami i mieszaniną farszu. Grillować lub piec przez około 20 minut lub do całkowitego ogrzania.
Wyjąć plantany z grilla lub piekarnika, zdjąć folię i obrać.
Plantany ułożyć na półmisku. W małej misce wymieszaj posiekany chipotle, miód i oliwę z oliwek.
Mżać po plantanach i podawać.