Nadziewane papryczki Jack-O-Lantern
Nadziewane papryczki Jack-O-Lantern zajmują od początku do końca około 1 godziny i 25 minut. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,67 USD za porcję. Ta przystawka ma 324 kalorie, 19 g białka i 17 g tłuszczu na porcję. Ten przepis polubiło 5623 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Ten przepis z Allrecipes wymaga papryki, pieprzu, sosu worcestershire i chleba. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 90%, to danie jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak papryka nadziewana Jack O Lantern, wypieki nadziewane szpinakiem Jack-O-Lantern i ciasteczka Jack-O'-Lantern nadziewane mleczną czekoladą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Natłuść naczynie do pieczenia o wymiarach 8 x 8 cali.
W misce lekko wymieszaj mieloną wołowinę, jajko, kostki chleba, cebulę, pomidor, czosnek, sos chili, musztardę, sos Worcestershire, sól i pieprz.
Umyj paprykę i ostrym nożem do obierania pokrój dynie w papryki, tworząc trójkątne oczy i nosy oraz spiczaste zęby w uśmiechu. Odkrój wierzchołki papryki, wydrąż nasiona i gniazda nasienne. Papryki lekko nadziewamy farszem wołowym i układamy w przygotowanym naczyniu do pieczenia tak, aby przylegały do siebie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż papryka będzie miękka, a farsz ugotowany i soczysty, około 1 godziny.