Nadziewane Papryczki Dla Niemowląt
Nadziewane papryka dla niemowląt może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano-reggiano, wodę, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nadziewane Papryczki Dla Niemowląt, Nadziewane Papryczki Dla Niemowląt, oraz Ser & Prosciutto Nadziewane Papryka Dla Niemowląt.
Instrukcje
Cebulę i anchois gotować w oleju na ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż cebula będzie złoty, o 8 protokół. (Anchois rozpuści się.)
Przełożyć do miski i wymieszać bułkę tartą, sery, kapary, jajka i pietruszkę, aż dobrze się połączą.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wyciąć szczyty z papryki (trzymać łodygi na szczytach) i rezerwy.
Wyciąć bardzo cienki plasterek od spodu każdego pieprzu, aby mógł stać pionowo (nie martw się, jeśli zrobisz dziurę w dnie). Wyjąć i wyrzucić nasiona, a następnie podzielić nadzienie między papryki. Przykryj zarezerwowanymi szczytami i ułóż paprykę pionowo w naoliwionym naczyniu do pieczenia.
Do naczynia dodać wodę i skropić paprykę olejem.
Piec, Odkryte, w środku piekarnika, aż papryka będzie miękka i nadzienie jest dmuchany, 50 do 60 minut.
* Dostępne na rynkach specjalistycznych produktów, takich jak Garden of Eden (212-255-4200), przyjmowane są zamówienia wysyłkowe.
* Paprykę można faszerować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem. * Jeśli używasz małych regularnych papryczek zamiast małych, przekrój je wzdłuż o połowę przez łodygę, usuń nasiona i żeberka i wypełnij.