Nadziewane Daktyle Medjool

Nadziewane Daktyle Medjool
Nadziewane daty Medjool jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka migdałów, gorgonzoli, daktyli medjool i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ser Nadziewane Daktyle Medjool, Bekon Zawinięty Nadziewane Daktyle Medjool, oraz Boczek Zawinięty Medjool Daktyle Nadziewane Parmezanem.

Instrukcje

1
Zrób podłużne rozcięcie w każdej dacie i usuń nasiona. Każdą datę napełnij 1 migdałem i 1/2 łyżeczki Gorgonzoli i delikatnie ścisnij, aby zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
( 23)( 23)
DaktyleDaktyle
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn