Nadziewane burgery na Portobellos
Przepis Nadziewane hamburgery na Portobellos może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 30 minut. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś paski boczku, pieprz, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nadziewane Portobellos, Nadziewane Portobellos, oraz Portobellos Nadziewane Risotto dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć sos Worcestershire, sól i pieprz. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie; dobrze wymieszać. Kształt na osiem cienkich pasztecików.
Połącz ser z boczkiem. Łyżka do środka cztery paszteciki. Top z pozostałych pasztecików; docisnąć krawędzie mocno do uszczelnienia.
Grill, przykryty, na średnim ogniu przez 6 minut z każdej strony lub do czasu, gdy termometr wskaże 160° i soki będą czyste.
Tymczasem nasadki grzybowe posmarować olejem. Grill, pod przykryciem, na średnim ogniu przez 3-4 minuty z każdej strony lub do miękkości.
Pieczarki, zaokrąglone bokiem w dół, układamy na talerzach. Top każdy z pomidorem, sałatą i Hamburgerem.