Nadziewane burgery na Portobellos

Nadziewane burgery na Portobellos
Przepis Nadziewane hamburgery na Portobellos może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 30 minut. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś paski boczku, pieprz, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nadziewane Portobellos, Nadziewane Portobellos, oraz Portobellos Nadziewane Risotto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć sos Worcestershire, sól i pieprz. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie; dobrze wymieszać. Kształt na osiem cienkich pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz ser z boczkiem. Łyżka do środka cztery paszteciki. Top z pozostałych pasztecików; docisnąć krawędzie mocno do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
3
Grill, przykryty, na średnim ogniu przez 6 minut z każdej strony lub do czasu, gdy termometr wskaże 160° i soki będą czyste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Tymczasem nasadki grzybowe posmarować olejem. Grill, pod przykryciem, na średnim ogniu przez 3-4 minuty z każdej strony lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Pieczarki, zaokrąglone bokiem w dół, układamy na talerzach. Top każdy z pomidorem, sałatą i Hamburgerem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn