Nadziewana pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1106 kalorii, 78g białka, oraz 62 g tłuszczu. Na 5,56 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka masła, rustykalny Bochenek, kiełbaski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewana Pierś Z Indyka, Nadziewana Pierś Z Indyka, oraz Pierś Z Indyka Faszerowana Morelami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Dodaj masło do dużej patelni na średnim ogniu. Po stopieniu i pienienie, dodać cebulę, seler, i czosnek i saute do miękkości, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodać kiełbasę do patelni i natychmiast rozpocząć rozbicie go z tyłu drewnianą łyżką tak będzie gotować w dół i kruszyć. Gotować kiełbasę, aż będzie rumiana, o 6 protokół, następnie dodać żurawiny, szałwia, rozmaryn i tymianek i gotować przez 1 do 2 Więcej minut. Wymieszaj z białym winem i użyj drewnianej łyżki, aby zeskrobać dno patelni na wszelkie zakleszczone kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Piersi Bażanta Jeśli)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Niech gotować przez 1 minutę.
6
Zdjąć z ognia.
7
Dodać kostki chleba do dużej miski i dodać bulion z kurczaka, ubite jajko, mieszanka kiełbasy, i posiekaną natkę pietruszki i wymieszać wszystko razem tak, że cały chleb jest miękki i zwilżony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Niech ostygnie, jak przygotować indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
9
Połóż skórę piersi indyka na powierzchni roboczej i doprawić mięso solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Woda, Aby Umożliwić
10
Dodać warstwę farszu o grubości około 1/2 cala na piersi indyka, pozostawiając 1/2 cala granicy. Dodatkowy farsz można umieścić w 8-cal-by-8-cal-masłem danie zapiekane i pieczone ostatnie 40 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
11
Ostrożnie zwinąć indyka do cylindra. Zawiąż rolkę sznurkiem rzeźniczym z około 1 cala między każdym węzłem. Przyciąć sznurki po zawiązaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
12
Na blasze pokrytej folią i wyposażonej w stelaż do pieczenia ułożyć szew indyka od strony dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
13
Indyka skropić oliwą z oliwek, wcierać w skórę, a następnie dobrze doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
14
Umieść w piekarniku i piecz przez 1 godzinę 15 minut, lub do momentu, gdy termometr instant-read włożony w najgrubszą część rolki odczytuje 155 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne Posypki
15
Wyjąć indyka z piekarnika i odstawić na 15 minut. Indyk wzrośnie w temperaturze do 165 stopni F. przeciąć sznurek rzeźnika i pokroić roladę w plastry o grubości 1 cala, umieścić na talerzu i udekorować świeżym rozmarynem i szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeży
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm