Pieczony łosoś z salsą Tomatillo-czerwona cebula
Pieczony łosoś z Tomatillo—czerwona cebula Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 34g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony kminek, paprykę, cytrynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Salsa Pieczona Tomatillo (Salsa Verde) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia folią; pokryć folię sprayem do gotowania. Ułóż filety na przygotowanej patelni.
Połączyć kminek i kolejne 3 składniki. Mieszankę przypraw Rub na wierzchu filetów. Filety zalać sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 20 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Umieścić 1 filet na każdym z 4 pojedynczych talerzy. Łyżka Tomatillo
Salsa z czerwonej cebuli równomiernie na filetach.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.