Nadzienie Z Ciasta Mielonego

Nadzienie Z Ciasta Mielonego
Nadzienie z ciasta mielonego wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 54 centów za porcję. Mieszanka pomarańczy, bulion wołowy, sok ananasowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 92 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Nadzienie mielone do ciasta mielonego, Blue Ribbon Mincemeat Pie Filling, oraz Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę.

Instrukcje

1
Połącz gotowaną wołowinę, jabłka, rodzynki, słodki ocet marynowany, ananas, pomarańcza, sól, goździki, cynamon, gałka muszkatołowa, cukier, sorgo i 1 szklanka bulionu wołowego. Przechowywać w lodówce lub zamrażać do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ogórki KiszoneSłodkie Ogórki Kiszone
Bulion WołowyBulion Wołowy
AnanasAnanas
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
SorgoSorgo
OcetOcet
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
GoździkiGoździki
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PomarańczowyPomarańczowy
CukierCukier
WołowinaWołowina
SólSól
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn