Nadzienie morelowe i lukier do ciast anielskich

Nadzienie morelowe i lukier do ciast anielskich
Nadzienie morelowe i lukier dla Angel Food Cakes może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, sól, żelatynę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Angel Food Cake z nadzieniem imbirowo-kremowym, Mini Angel Food Cakes, oraz Mini Angel Food Cakes for Two dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać morele, umieszczając je w misce, przykryć wodą i kuchenką mikrofalową na wysokości przez około 10 minut lub do momentu wchłonięcia wody. Zmiękcz żelatynę w zimnej wodzie. Morele zmiksować na żelatynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać sok z cytryny, cukier i sól i wymieszać. Schłodzić do lekko zgęstnienia (około 1 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Ubij schłodzoną mieszaninę moreli do uzyskania piany. W osobnej misce ubijamy śmietanę, aż uformują się miękkie szczyty. Złóż bitą śmietanę do mieszanki moreli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Ciasto podzielić na 2 lub 3 warstwy. Wypełnij między warstwami, a strona i Góra mrozu. Wyluzuj przez noc.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn