Nadzienie Krem Serowy
Krem serowy nadzienie jest Wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz serek śmietankowy, mleko, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 12%. Spróbuj Ptysie śmietankowe z nadzieniem budyniowym, Ciasto i Cannoli krem krem nadzienie, oraz Ciasto marchewkowe z nadzieniem orzechowym i lukrem z serem śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 2 składniki ubić w ciężkim rondlu; ubić jajka i mleko na gładką masę. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 8 do 10 minut lub aż mieszanina osiągnie schłodzoną grubość puddingu. Doprowadzić do wrzenia, stale ubijając; gotować, stale ubijając, 1 minuta.
Zdjąć z ognia i ubić serek śmietankowy i waniliowy, aż ser się rozpuści. Schłodzić do temperatury pokojowej (około 1 godziny).
Umieścić folię bezpośrednio na mieszaninie (aby zapobiec tworzeniu się folii) i schłodzić od 6 do 24 godzin.