Nadzienie Do Ciasta Brzoskwiniowego Z Zamrażarką
Nadzienie brzoskwiniowe z zamrażarki może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 98 fanów. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, cukier, gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Sposób napełniania ciasta brzoskwiniowego z zamrażarką i zamrażanie ciasta, Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, oraz Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż pokrojone brzoskwinie w misce z cukrem, skrobią kukurydzianą, tapioką i gałką muszkatołową. Wrzucić, aż równomiernie pokryte i cukier jest w większości rozpuszcza.
Przenieś brzoskwinie na 9-calowy talerz z folią. Przykryć innym kawałkiem folii i natychmiast zamrozić, aby brzoskwinie nie odbarwiły się. Po zamrożeniu ciała stałego wyjąć brzoskwinie z talerza ciasta, folią i przenieść do plastikowej torby zamkniętej na zamek błyskawiczny do późniejszego użycia. Gotowy do użycia, ułóż talerz ciasta przygotowaną skórką i umieść mrożone brzoskwinie na wierzchu.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Piec w nagrzanym piekarniku na dolnej półce przez 20 minut. Obniżyć ciepło do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuować pieczenie przez kolejne 30 do 35 minut lub aż do całkowitego ogrzania.