Nadzienie chorizo, pekan i Cheddar

Nadzienie chorizo, pekan i Cheddar
Powolne kuchenka Chorizo, pekan i Cheddar farsz może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać przyprawione bułki kukurydziane farszu okruchy, bulk kiełbasa chorizo, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 87 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to Nadzienie chorizo, pekan i Cheddar, Powolna Kuchenka Cranberry Pecan Farsz, oraz Slow Cooker Split Grochówka z Chorizo.

Instrukcje

1
Gotować kiełbasę, cebula i seler w 10-calowej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kiełbasa nie jest już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Umieść mieszankę kiełbas, okruchy farszu, masło, szałwia i pieprz w 4-do 5-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Wlać bulion na mieszaninę; wrzucić do połączenia. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 3 godzin do 3 godzin 30 minut. Delikatnie wymieszać z serem i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4
Podawać farsz lub utrzymywać ciepło w powolnej kuchence do 1 godziny. Lub użyć tego przepisu do stuff południowo-zachodniej Turcji lub jeden 12-do 14-Funt indyka. Zobacz zmiany w Porady z kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn