Nadzienie chorizo, pekan i Cheddar
Powolne kuchenka Chorizo, pekan i Cheddar farsz może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać przyprawione bułki kukurydziane farszu okruchy, bulk kiełbasa chorizo, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 87 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to Nadzienie chorizo, pekan i Cheddar, Powolna Kuchenka Cranberry Pecan Farsz, oraz Slow Cooker Split Grochówka z Chorizo.
Instrukcje
Gotować kiełbasę, cebula i seler w 10-calowej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kiełbasa nie jest już różowy; odcedzić.
Umieść mieszankę kiełbas, okruchy farszu, masło, szałwia i pieprz w 4-do 5-quart powolnej kuchence.
Wlać bulion na mieszaninę; wrzucić do połączenia. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 3 godzin do 3 godzin 30 minut. Delikatnie wymieszać z serem i orzechami pekan.
Podawać farsz lub utrzymywać ciepło w powolnej kuchence do 1 godziny. Lub użyć tego przepisu do stuff południowo-zachodniej Turcji lub jeden 12-do 14-Funt indyka. Zobacz zmiany w Porady z kuchni.