Nachos Śniadaniowy
Śniadanie Nachos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 785 kalorii, 39g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, chipsy tortilla, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest przyniesiony przez Chow. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Podobne przepisy to Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos, Nachos Śniadaniowy, oraz Nachos Śniadaniowy.
Instrukcje
Fasolę odcedzić i opłukać.
Umieść je w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać wodę i chili w proszku i doprawić solą. Wymieszać, aby połączyć i rozbić około połowy fasoli z tyłu widelcem lub drewnianą łyżką. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania, o 5 protokół. Wyłącz ogrzewanie.W międzyczasie umieść jajka w średniej misce i ubijaj widelcem, aż się rozpadną.
Dodać ostry sos, doprawić szczyptą soli i pieprzu, i ubić do włączenia; odstawić.Roztopić masło na średniej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu do spienienia, około 2 do 3 minut. Mieszaj masło na patelni, aż patelnia będzie równomiernie pokryta.
Wlać ubitych jaj i odstawić niezakłócony, aż jaja po prostu zacząć ustawić wokół krawędzi, o 2 protokół. Używając gumowej szpatułki, popchnij Jajka od krawędzi do środka.
Odstawić ponownie na około 30 sekund, a następnie powtarzać przesuwanie jajek z krawędzi do środka co 30 sekund, aż tylko ustawi, w sumie około 1 1/2 minuty.
Jajka posypać połową sera i wymieszać.Podziel chipsy między 2 duże talerze i top równomiernie z ciepłą fasolą.
Pozostały ser posypać równomiernie fasolą, łyżką jajek na wierzch fasoli i sera, a na wierzch salsy.
Podawać z guacamole i śmietaną, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.