Młode ziemniaki z fasolą i rzeżuchą
Need a bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i całe 30 przystawek? Młode ziemniaki z fasolą i rzeżuchą może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 205 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka octu winnego, oliwy z oliwek, gorczyca rzeżucha pack, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ser pleśniowy i rzeżucha kalosze wołowe z pieczonymi pomidorami, Pietruszkowo-koperkowymi ziemniakami i Broccolini, Sałatka z melona i rzeżuchy, oraz Zupa z rzeżuchy szparagowej dla 2.
Instrukcje
Gotować ziemniaki przez 15 minut, przewracając fasolę przez ostatnie 4 minuty.
Odcedzić i schłodzić pod zimną wodą, aż tylko ogrzeje, lub pozostawić na jedną stronę, jeśli masz czas.
Ubij razem składniki dressingu i wrzuć przez ciepłe warzywa. Rozsypać rzeżuchę na wierzchu i podawać od razu.